Hjælp til personlig indretning af stue


Fik en forspørgsel på indretning af et ny indkøbt hjem. Kunden havde ikke de store krav til stilen og var meget i tvilv om hvilken smag hun egentlig havde. Jeg startede med at snakke med kunden om ønsker til de funktioner der skulle være i rummet, og lavede derefter et moodboard med inspiration, farver og stil. Da jeg var sikker på at kunden kunne se sig selv i de tanker jeg havde gik projektet igang.

Billederne på væggen over sofaen på billede 2 er malet af kundens bedstefar og havde meget stor værdi for kunden men hun synes ikke hun har kunne få dem ind i sin indretning af tidligere hjem. De var monteret med store tunge guld rammer. Men da vi først fik dem afmonteret passede billederne perfekt i den moderne indretning og jeg valgt derefter at tage udgangs punkt i farverne deri. Det er en stue med meget dagslys og meget lange hvide flader. Derfor valgte jeg det meget mønstrede tæppe fra BoConcept under sofabordet, til at skabe hygge og varme og til at afgrænse stueområdet.

I huset er også en dejlig brændeovn. Den væg som brændeovnen står op af valgt jeg at male i en mørk farve og hænge fjernsynet op. Under fjernsynet fik vi lavet en brændeholder i metal som er special tegnet og fremstillet til denne kundes hjem, Resultat er blevet vildt flot!! Så kan alle ledninger skjules inde bag brændet, og der er altis tørt brænde til ovnen...


Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square