Gult og lækkert!!

Så er det endelig installeret og (næsten) færdigt.. og må sige at jeg er blevet mere tilfreds end jeg havde turde håbe. Synes virkelig at 'hun' gør noget godt for vores hus...

Vi har udnyttet næsten alt fra det gamle køkken, undtagen nogle få overskabe og bordpladen. For at få køkkenet op i en højde der nutidens mål, har vi forhøjet soklen med ca- 5 cm, samt fået en næsten 4 cm bordplade på. Det fungere helt perfekt, så nu er det ca. 92 cm høj og tror man siger 91cm som standart. Vi har justeret skabene så der er blevet plads til indbygnings ovn i højskabet og induktions kogeplade.


Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square