Når nogen tror mere på dig, end du selv gør!


Da jeg blev kontaktet af Gert fra DESIGNERS FIRST via mail med overskriften ”muligt samarbejde”, turde jeg først ikke rigtig tro på, at det var noget! Jeg var på familietur i Ebeltoft og slog det hen, indtil jeg kom hjem, men aftalte straks derefter, at jeg skulle komme ned til en kop kaffe og høre mere om tankerne bag DESIGNERS FIRST.

De troede på MIG, mine evner og så mig gerne som en medspiller i deres virksomhed. Det var et perfekt udgangspunkt for mig, og krævede derfor heller ikke de store overvejelser at sige ja til at være en del af dette team.....

Læs hele teksten her


Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square